Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Відеорезюме - інноваційний інструмент пошуку роботи

Сьогодні: 18 квітня 2024 р.
257

Останнім часом вимоги ринку праці дуже змінились. Раніше було достатньо текстового варіанту резюме, а зараз все більшою популярністю користується так зване відеорезюме.

Відеорезюме – це відзнятий матеріал, у якому викладена коротко навчальна та трудова біографія кандидата, його професійні досягнення, навички, особистісні якості та захоплення. Відеорезюме в рази збільшує шанси знайти роботу. Адже завдяки коротенькому ролику можна розповісти про себе та привернути увагу потенційного роботодавця. Самопрезентація дозволяє акцентувати увагу на найважливіших моментах трудової діяльності, конкретних навичках, уміннях і знаннях. Це крок до нового місця роботи не тільки в рідному місті, а й в інших регіонах!

Фахівці відділу активної підтримки безробітних Дергачівської районної філії ХОЦЗ  допомагають безробітним підготувити та скласти шаблон відеорезюме, записати та обробити відзнятий матеріал, а також розмістити його на сторінці центру зайнятості у мережі facebook та youtube, або ж відправити роботодавцю для пришвидшення працевлаштування.

Служба зайнятості пропонує клієнтам безкоштовно навчитися «секретам» складання результативного відеорезюме, для цього зверніться до будь-якого центру зайнятості, незалежно від місця Вашої реєстрації. Яким буде саме Ваше резюме обирати тільки Вам! Створіть своє унікальне відеорезюме!

1

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: