Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

14 вересня 2019 року – День фізичної культури і спорту

Сьогодні: 25 квітня 2024 р.
232

В Україні щорічно у другу суботу вересня професійне свято відзначають працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів громадських організацій, тренери, спортсмени та просто шанувальники спорту.

         14 вересня у місті Дергачі на стадіоні «Авангард» відбулося урочисте свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. 

Приємно, що Дергачівщина славиться спортивними талантами, чим ми усі дуже пишаємося.  В рамках проведення Дня фізичної культури і спорту, за вагомий внесок в розвиток та підтримку спорту в районі були вручені почесні грамоти та нагороди спортсменам, тренерам та капітанам спортивних команд. Щороку, традиційно, у районі проводиться Спартакіада серед місцевих рад на Кубок голови районної державної адміністрації. У 2019 році Дергачівська міська рада зайняла 1 місце у Спартакіаді. Висловлюємо вдячність всім членам команди за активну участь та злагоджену командну роботу, яка допомогла здобути перемогу.

Під час святкування на стадіоні проходили різноманітні спортивні змагання: турнір з гри у доміно, відкрите тренування з йоги, турнір з пляжного волейболу, змагання з міні футболу серед дітей, квест «Командна взаємодія», відкриті уроки з карате, гімнастики та хортингу та інші. 

фіз 1фіз 2

фіз 3фіз 4

фіз 5фіз 6

фіз 7фіз 8

фіз 9фіз 10

фіз 12фіз 11

фіз 14фіз 16

фіз 15фіз 13

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: