Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Дергачівська районна філія ХОЦЗ інформує

Сьогодні: 25 квітня 2024 р.
183

ІСТОРІЯ УСПІХУ

Яскравим прикладом результативної взаємодії шукача роботи та кар’єрного радника є історія успішного працевлаштування на керівну посаду – директора дошкільного навчального закладу у м.Дергачі Фурди Василини Василівни.

Жінка звернулась у пошуках роботи до Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості. Маючи педагогічну освіту, вона тривалий час працювала вчителем початкових класів у одному з навчальних закладів міста, але нещодавно звільнилася та оперативно шукала нове місце працевлаштування. Протягом своєї трудової діяльності набула вагомого досвіду роботи з дітьми, тож метою безробітної була самореалізація у сфері освіти.

Високоосвічена, цілеспрямована, креативна, відповідальна особистість - так зарекомендувала себе Василина Василівна в період перебування на обліку. За результатами проведеного реєстратором первинного профілювання кар'єрний радник склав індивідуальний план працевлаштування. В.Фурда активно брала участь в інформаційних семінарах та семінарах з техніки пошуку роботи, які проходять у філії, дотримувалась усіх рекомендацій кар’єрного радника Понєдєльнікової Оксани Вікторівни.

Завдяки наполегливості та бажанню клієнтки, а також проведеній фахівцями служби зайнятості роботі безробітна оперативно подала своє резюме на актуальну вакансію, пройшла процедуру погодження та працевлаштувалася на посаду директора дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко».

 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: