Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

До уваги власників квартир багатоповерхових будинків по вул. Садовій, вул. Центральній, вул. Суворова, вул. Сумський шлях, в-ду Сосновому, пл. Перемоги.

Сьогодні: 20 квітня 2024 р.
208

Шановні мешканці багатоквартирних будинків! Якщо ви відчуваєте себе реальними господарями у власному будинку та замислюєтесь, як зробити не лише свою квартиру комфортною, а й модернізувати увесь будинок разом зі співвласниками, запрошуємо на навчання!

У рамках Програми розвитку ООН у Дергачівській міській раді організовано комплекс тренінгів за участю національного консультанта із створення ОСББ у Харківській області – Юлії Самойлової та сертифікованого енергоаудитора Олексія Самойлова. Перший тренінг з питань створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків відбувся 02 жовтня 2019 року, наступний тренінг заплановано на 29 жовтня 2019 року о 17.00 год. у залі засідань міської ради за адресою: м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79Б.

На кожному тренінгу ви зможете отримати детальні роз’яснення щодо того, як створити ОСББ або обрати іншу форму управління будинком відповідно до чинного законодавства України. За необхідності консультації будуть надані кожній  ініціативній групі окремого будинку.

Телефон для довідок: (05763) 3-01-14.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: