Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

75-та річниця вигнання нацистів з України

Сьогодні: 19 квітня 2024 р.
219

 

28 жовтня Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії - День вшанування пам’яті загиблих з нагоди 75-річниці вигнання нацистських окупантів з України.

Цього дня вшановують пам'ять всіх українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів в лавах Червоної армії або Української повстанської армії, покладаючи квіти до пам'ятників, та здійснюють інші традиційні меморіальні заходи.

Представники Дергачівської міської ради взяли участь у заходах з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів з України, які відбулися на Національному меморіальному комплексі «Висота маршала І.С. Конєва». За участю першого заступника міського голови В.Ю. Кисіля, голови Дергачівської міської первинної організації  ветеранів України А.І.Цибульського та учнівської молоді на братських могилах міста покладено квіти, а також  вручено адресні продуктові набори ветеранам Другої світової війни.

І до нині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні. Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами, і не можна виміряти глибину та гіркоту цього горя. Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свій рідний край.

Низький уклін і глибока шана Вам, ветерани Другої світової війни, за довгоочікувану Перемогу, самовіддане служіння народу і Батьківщині, за мир і спокій на нашій землі. Сердечно вітаємо Вас та зичимо міцного здоров’я, довголіття, щастя та добробуту!

визволення україни 3визволення україни 4

визволення україни 6визволення україни 7

визволення україни 8визволення україни 9

визволення україни 10визволення україни 12

визволення україни 13визволення україни 5

визволення україни 2

 

 

 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: