Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Професіографічна екскурсія на фабрику меблів

Сьогодні: 23 квітня 2024 р.
255

З метою проведення профорієнтаційної роботи Дергачівською районною філією Харківського обласного центру зайнятості проведено професіографічну екскурсію для учнів 8 класу «КЗ Дергачівський ліцей №1» до меблевої компанії «Меблі 7Я».

 

Підприємство працює з 2007 року та зарекомендувало себе як на українському ринку так і на ринку Прибалтики. Начальник виробництва Дмитро Доношенко розповів юним відвідувачам історію започаткування фабрики, ознайомив з асортиментом продукції, розказав про організацію виробництва.

Далі школярі вирушили цехами підприємства, де побачили технологічні процеси виготовлення м`яких меблів, роботу верстатів для обробки деревини, виготовлення різних столярних виробів; відвідали цехи з розкрою і облицювання ДСП, виготовлення каркасів для корпусної та м’якої продукції.
У швейному цеху діти побачили весь процес пошиття оббивки - від друкованих лекал, розкрою деталей до готових виробів, дізналися про види тканин, що використовуються для оббивки меблів.
Під час екскурсії школярі поспілкувалися з висококваліфікованими спеціалістами, навіть «приміряли» деякі професії на себе; ознайомилися з професіями швачка, столяр, верстатник деревообробних верстатів, з особливостями та вимогами цих професій в конкретних умовах професійної діяльності. Екскурсію відвідали 22 учні.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: