Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Увага! Шановні мешканці!

Сьогодні: 29 березня 2024 р.
322

Немає слів, щоб висловити обурення, дивлячись на дії наших «господарів», які прибираючи власні помешкання, зовсім не цінують роботу комунальних підприємств, працівників з благоустрою та псують зовнішній вигляд нашого міста, а в даному випадку - оскверняють пам'ять померлих!

Учора на офіційному сайті міська рада прозвітувала про проведені роботи по прибиранню цвинтаря по вул. Харківській, облаштування сміттєвих баків, інформуванню населення щодо необхідності укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів. А вже сьогодні ми бачимо «результат» усіх старань! Викинуте сміття з подвір’я з одного боку та пакети відходів, виставлені з проїжджаючих повз авто – з іншого!

 

цвинтар сміття сьогодні 2

Дуже просимо усіх небайдужих роботи зауваження порушникам, повідомляти про подібні дії до відділу поліції або міської ради! Адже, які б зусилля не прикладала міська влада до наведення порядку в місті, без сприяння в цьому самих мешканців, результат досягнути не можливо!

ЧИСТОТА І ПОРЯДОК У МІСТІ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС!!!

Ще раз закликаємо скористатись послугою КП  «Дергачікомунсервіс» та укласти договір на вивезення твердих побутових відходів із домоволодіння, телефон для довідок: 3-01-48.

У разі бажання зустрічі з керівництвом міста та комунального підприємства по обговоренню даного питання на зборах мешканців, зателефонуйте до міської ради за телефоном: 3-01-14

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: