Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Дергачівська міська рада підписала меморандум із фондом енергоефективності

Сьогодні: 29 березня 2024 р.
250

У рамках презентації програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків "Енергодім" Дергачівська міська рада підписала Меморандуми про співпрацю з державною установою "Фонд енергоефективності", який передбачає об'єднання зусиль у напрямку енергомодернізації будинків, де створено ОСББ.

 

Сторони-підписанти Меморандуму взяли зобов'язання впроваджувати в Дергачах інструменти стимулювання енергозбереження та підтримки заходів, спрямованих на підвищення рівня енергетичної ефективності будівель.

Спільна діяльність сторін сприятиме економії споживання енергетичних ресурсів та витрат на комунальні послуги ОСББ, поліпшенню зовнішнього вигляду будівель, продовженню терміну їх експлуатації, підвищенню рівня комфорту та умов проживання у будинках, а також збільшенню їх вартості.

Довідково: Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків "Енергодім" реалізується ДУ "Фонд енергоефективності". "Енергодім" - це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках.

Програма передбачає часкове відшкодування витрат ОСББ на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів /робіт для пакету "Легкий" та 50% пакету "Комплексний". Перші 300 заявок отримують додатковий грант у розмірі 20%.

Очікуваний середній рівень економії споживання  енергетичних ресурсів за сукупністю всіх проєктів, що фінансуються в рамках Програми, принаймні 20%. Участь у програмі можуть брати ОСББ. 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: