Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Про особливості навчання медичного персоналу

Сьогодні: 18 квітня 2024 р.
202

У з’язку з упровадженням в Україні сучасної реформи системи охорони здоров’я у медичних установах виникає необхідність у підвищенні кваліфікації медичного персоналу, які потребують вдосконалення знань та вмінь при роботі з комп’ютером. 

Начальником відділу активної підтримки безробітних Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Оленою Галітовською проведені зустрічі із представниками КНП «Дергачівська центральна районна лікарня Дергачівської РДА» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Дергачівської РДА». 

Під час зустрічей було надано інформацію про навчальну програму «Основи комп’ютерної грамотності для роботи в медичних установах”, розроблену за ініціативи Харківського обласного центру зайнятості Комунальним закладом охорони здоров’я “Харківський обласний медичний коледж» для підвищення кваліфікації медичних сестер з метою надання їм комп’ютерних навичок. Також докладно поінформовано про можливість підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення за програмою «Автоматизація офісної роботи», яку розробив Харківський центр професійно технічної освіти державної служби зайнятості медичними працівниками вищезазначених закладів.

Зважаючи на те, що нині медзаклади переходять на нову електронну систему ведення справ пацієнтів, підвищення кваліфікації за вищезазначеною програмою є надзвичайно актуальним для медичних працівників.
Робота по підбору зацікавлених осіб продовжується.

 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: