Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Ваучер на навчання

Сьогодні: 28 березня 2024 р.
139

До уваги жителів міста Дергачі та Дергачівського району❗️ ☝️Пропонуємо скористатися однією з послуг центра зайнятості. 
ℹ️Ваучер на навчання – документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку або підготовку за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
Отримати ваучер на навчання можуть: 
?особи віком старше 45 років, страховий стаж яких становить не менше 15 років, які не досягли пенсійного віку; 
?військовослужбовці, звільнені у зв’язку із скороченням чисельності штату або за станом здоров’я, за наявності вислуги не менше 10 років, які не набули права на пенсію, внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності підходящої роботи. 
Всі бажаючі повинні мати професійно-технічну, фахову передвищу, або вищу освіту і не бути зареєстрованими в службі зайнятості як безробітні.
При отриманні ваучера Ви самостійно обираєте професію чи спеціальність, заклад освіти у межах України та форму навчання: стаціонарну, заочну, дистанційну.
Оплата ваучера здійснюється Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Вартість ваучера встановлюється у межах вартості навчання і не може перевищувати 10-ти кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (21010 грн.). Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то доплату може здійснювати як роботодавець, так і сама особа.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати за номером телефону Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості: (05763) 3-10-61, або на сайті: https://www.dcz.gov.ua > storinka > vauchery.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: