Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

З Міжнародним днем захисту дітей!

Сьогодні: 20 квітня 2024 р.
691

В перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Саме тому, святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді, над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.

Щороку на Дергачівщині за доброю традицією заходи до Дня захисту дітей особливо гучні і святкові. Цей рік через карантин, на жаль, вийняток. Але подарунки не скасовуюються! Від імені Дергачівської міської ради перший заступник міського голови Владислав Кисіль привітав солодощами дітлахів, які проживають у гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб, та дитячий будинок сімейного типу Юрьєвих.

Дорогі діти, ростіть здоровими, добрими, талановитими і радуйте нас своїми успіхами!
Шановні батьки! Бажаємо Вам міцного здоров'я, батьківської мудрості, впевненості в завтрашньому дні, наполегливої і натхненої праці на благо ваших дітей та України! 

захист впо

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: