Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Міські заклади дошкільної освіти готові до відкриття!

Сьогодні: 23 квітня 2024 р.
646

З 9 червня заклади дошкільної освіти міста переходять на третій етап своєї роботи в умовах адаптивного карантину і починають приймати своїх вихованців.

З метою оцінки ризиків щодо спроможності забезпечити належне виконання рекомендацій МОЗ та МОН й створення максимально безпечних умов для вихованців і працівників у ЗДО комбінованого типу № 1 «Калинка», № 2 «Лелеченька», № 3 «Сонечко» та НВК № 1 на підготовчих етапах було проведено ряд організаційних заходів.

Так, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської РДА Наталія Давидова разом з комісією відвідала садочки. Під час обстеження закладів одночасно проводили консультації та спільно радились як найкраще організувати ті чи інші заходи в кожному конкретному випадку.

Третього червня 2020 року, з метою узагальнення результатів проведених робіт колективами закладів дошкільної освіти до зустрічі вихованців, виконуюча обов’язки міського голови, секретар ради Катерина Бондаренко та перший заступник міського голови Владислав Кисіль спільно з директорами ЗДО провели огляд трьох дитячих садочків та НВК № 1. Під час зустрічі  обговорено питання організації харчування дітей. У ході підготовки до прийняття закладами малят Дергачівською міською радою були придбані засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі та гігієнічні засоби, безконтактні термометри.

На цьому тижні у трудових колективах проходять заняття, інструктажі, вивчаються протиепідеміологічні правила, встановлюються маршрути руху дітей та батьків.

Усі садочки готові до прийому дітей!

адаптив 1адаптив 3адаптив 2

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: