Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Запрошуємо до співпраці

Сьогодні: 28 березня 2024 р.
865

21 лютого 2018 року Кабінетом Міністрів України було затверджено нову стратегію розвитку АТ «Ощадбанк» на 2018-2022 роки, згідно якої банк має в 2022 році стати універсальним банком із провідними позиціями в обслуговуванні всіх груп клієнтів з оптимізованою мережею відділень, сучасними інформаційними технологіями та новою операційною моделлю і ефективним ризик-менеджментом.

При підготовці стратегічного плану розвитку на 2018-2022 роки особлива увага приділялась низькоефективній, економічно невиправданій мережі Ощадбанку.

АТ «Ощадбанк» - є 100% державним банком, засновником якого є держава. Тому стратегія розвитку Банку передбачає плідну співпрацю з органами місцевої влади з метою підвищення ефективності роботи відділень та уникнення закриття мережі.

Відділення Ощадбанку, окрім виконання традиційних послуг-прийом комунальних платежів та виплата пенсій, має можливість надавати актуальні, сучасні, інноваційні банківські послуги - відкриття депозитних та карткових  рахунків, оформлення кредитних ліній, продаж електронних білетів, здійснення грошових переказів, страхування тощо. Банк активно впроваджує дистанційні технології обслуговування клієнтів.

Залучення зарплатних проектів на обслуговування, розміщення депозитів населення-покращать показники роботи відділень Ощадбанку на території Дергачівського району та м.Дергачі. Взагалі налагодження плідної співпраці установи банку з органами місцевої влади надасть можливість покращити фінансові показники діяльності установи за
рахунок сприяння у залученні на розрахунково-касове обслуговування населення, діючих організацій, підприємств та підприємців та уникнути закриття відділень.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: