Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Відбулися урочистості з нагоди 8 Березня

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
444

Традиційно відзначення Міжнародного жіночого Дня – 8 Березня знаменує прихід весни. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

За доброю традицією, напередодні 8 Березня у Дергачівській міській раді відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Вітання представницям прекрасної статі адресували народний депутат України Володимир Кацуба, голова ХОДА Юлія Світлична, голова Дергачівської РДА Костянтин Жидков, голова районної ради Геннадій Лазарєв, перший заступник Дергачівського міського голови Владислав Кисіль.
Чудовим подарунком для всіх жінок став святковий концерт, підготовлений учнями Дергачівського ліцею №3, за участі заслуженого артиста України Хафіза Дарбарі та народного аматорського інструментального колективу «Фольк-класик бенд» Дергачівського районного Будинку культури .

8 березня 18 березня 2

8 березня 48 березня 6

8 березня 78 березня 8

8 березня 98 березня 14

8 березня 158 березня 16

8 березня 138 березня 12

8 березня 118 березня 3

 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: