Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Стартувала програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України»

Сьогодні: 19 березня 2024 р.
688

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості  повідомляє, що з 22 квітня 2019 року за підтримки компанії «Кімонікс Інтернешнл Інк.» розпочала дію програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України» (далі- КЕУ), що надає грантову підтримку малим та середнім підприємствам та поширюється на всій території України.

КЕУ надає гранти підприємцям, які працюють у нових галузях або галузях, що розвиваються, та мають потенціал для швидкого зростання, створення інвестицій та збільшення зайнятості. Особливу увагу зорієнтовано на роботу в галузях ІТ-послуг та виробництва меблів.
КЕУ націлена на збільшення обсягів інвестицій в український малий та середній бізнес, збільшення обсягів їх продажу та створення постійних робочих місць для громадян України. 
Для отримання грантів необхідно подати заявку. Середній час між подачею заявки та отриманням грантової допомоги становить два місяці. Цей термін може змінюватися в залежності від складності запропонованої діяльності.
Грантові спеціалісти КЕУ допомагатимуть заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування. Всі запитання щодо цього запиту заявникам необхідно надсилати на електронну адресу:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Кінцевий термін подачі заявок – 29 лютого 2020 року.
З формою концепції грантового проекту можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/…/1s8a_gR4htDdLyyQzg6wRhDw7rE9K0r2Y.
Програма КЕУ надає гранти місцевим приватним підприємцям, неприбутковим та прибутковим неурядовим організаціям, асоціаціям бізнесу, стартапам, малим та середнім підприємствам.
Звертаємо увагу, що державні установи, у тому числі організації з участю державного капіталу, не мають права на отримання зазначеного гранту.
Програма КЕУ планує надати біля 40 грантів на загальну суму приблизно80000000 грн. очікується, що сума кожної грантової угоди буде від 250000грн. до 40000000 грн., але кінцева сума залежатиме від заходів в рамках грантової угоди та кінцевих перемовин, отже, може бути нижчою або виходити за межі цього діапазону. Очікується, що тривалість грантових угод в рамках даного конкурсу не перевищуватиме 12 місяців. Типи грантів визначаються в процесі переговорів та залежатимуть від запланованих заходів, а також від типу грантоотримувача0переможця.
На першому етапі заявник повинен надати наступні документи: форму концепції грантового проекту та свідоцтво про державну реєстрацію або витяг/ виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

За більш детальною інформацією щодо участі у програмі звертайтеся до фахівців Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою м. Дергачі, вул. 1 Травня, 8 А або за телефонами (05763) 2-00-31, (05763) 3-10-61.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: