Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

У Дергачах створять новий парк

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
548

Під час пленарного засідання ХХ сесії Харківської обласної ради, яке відбулося 30 травня 2019 року,  було прийнято рішення щодо виділення коштів на цей проект з обласного бюджету.

 

Фінансування передбачено для реконструкції скверу відпочинку по провулку Парковий у м.Дергачі.

Облаштування даної зони відпочинку ініційовано головою Дергачівської РДА Жидковим К.С. та підтримано головою Харківської ОДА Світличною Ю.О. На меті благоустрою - організація території для проведення дозвілля жителів міста, де буде зручно та затишно усім категоріям населення. Передбачено комплексні зони відпочинку для дорослих та дітей різного віку.

«Проект будівництва парку в місті Дергачі передбачатиме 2 пускові комплекси. Виділене фінансування дозволить у поточному році ввести в експлуатацію перший пусковий комплекс», - повідомили в Департаменті ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА.

При створенні зони відпочинку передбачено упорядкування території, встановлення сучасного освітлення, влаштування сцени, будівництво спортивної зони та спеціального майданчика для воркауту й роликодрому, який взимку ставатиме ковзанкою. Також планують удосконалити скеледром, який розпочав роботу в Дергачах торік.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua

скалодром дергачипарк

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: