Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний бал для учнів 11-их класів шкіл міста Дергачі

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
407

28 червня 2019 року на площі Перемоги традиційно відбувся загальноміський випускний бал. Грандіозне свято – і величне, і щемливе водночас! 

  

На площі зібралися прекрасні, як сама юність, дівчата і юнаки – на порозі майбутнього життя. Серед них – майбутні інженери і програмісти, вчителі, дизайнери, військові, будівельники, лікарі та представники інших важливих і шанованих професій. Крім винуватців урочистостей цього святкового вечора, зібралось дуже багато людей: вчителів, батьків і рідних вчорашніх школярів, а також чимало гостей для того, щоб привітати випускників усіх шкіл Дергачів зі вступом у доросле життя.

З найкращими побажанням до винуватців свята звернулися керівники району та міста: голова Дергачівської районної державної адміністрації Жидков Костянтин Сергійович, голова Дергачівської районної ради Лазарєв Геннадій Юрійович, виконуюча обов’язки Дергачівського міського голови Бондаренко Катерина Іванівна, перший заступник Дергачівського міського голови Кисіль Владислав Юрійович, заступник начальника управління освіти, культури і туризму Дергачівської районної державної адміністрації, начальник відділу управління освіти Скрипка Катерина Сергіївна;  а також директори загальноосвітніх закладів: Зєнькова Ніна Олексіївна, Остапенко Олексій Прокопович та Калашник Олена Анатоліївна.

Почесний гість – голова Харківської обласної державної адміністрації Світлична Юлія Олександрівна – не тільки привітала випускників, але й відзначила кращих учнів, перших вчителів, класних керівників та найактивніших батьків наших одинадцятикласників.

Свідоцтва про повну загальну середню освіту отримали 90 випускників трьох закладів освіти міста.

У результаті наполегливої праці, міцних знань та високого інтелекту кращі з кращих випускників здобули 6 золотих та срібних медалей. Медалістам вручили їх заслужені почесні відзнаки і подарунки від Харківської обласної та Дергачівської міської рад.

А незабутнім подарунком у цей святковий вечір став концерт, подарований випускникам міста, молоді Дергачівщини та усій Дергачівській громаді Світличною Юлією Олександрівною.

 випускний 2випускний 3

 випускний 4випускний 5

 випускний 6випускний 7

 випускний 8випускний 9

 

 

 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: