Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

З Днем захисника України!

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
234

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Склоняємо голови перед полеглими у боротьбі за незалежність та суверенітет нашої держави. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

З нагоди Дня захисника України керівники районної державної адміністрації, районної та міської рад спільно з військовими, волонтерами, громадськістю поклали квіти до місця поховання загиблого учасника АТО «Народного Героя України» Радівілова Романа.

Також, у районному Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва.
Зі словами привітання до учасників урочистостей звернулися голова районної ради Геннадій Лазарєв, перший заступник голови районної державної адмністрації Інна Гаплєвська, перший заступник Дергачівського міського голови Владислав Кисіль.
Колективи районного Будинку культури привітали учасників заходу святковим концертом.
покрова 2покрова 3

 

покрова 5покрова 7

покрова 4покрова 6

покрова 8

 

 

 

 

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: