Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Цільова інформаційна кампанія з детінізації зайнятості

Сьогодні: 27 квітня 2024 р.
184

У рамках інформаційної компанії щодо легалізації трудових відносин 30 січня 2020 року фахівці Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості спільно з представниками Управління праці та соціального захисту населення Дергачівської РДА, Пенсійного фонду України та Слобожанського управління ГУ ДПС у Харківській області провели інформаційно-консультаційний захід для роботодавців, які працюють у сфері торгівлі та тимчасового розміщення та організації харчування.

Роботодавці району були поінформовані щодо неприпустимості найму працівників без оформлення трудових відносин та неухильне дотримання законодавчих вимог щодо укладення трудового договору.
До суб’єктів господарювання доведено інформацію щодо компенсаційних та стимулюючих виплат роботодавцям за створення нових робочих місць або працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та про електронні он-лайн сервіси Державної служби зайнятості.
Заходи, направлені на легалізацію трудових відносин, детінізацію зайнятості, питання дотримання вимог законодавства про працю при оформленні трудових відносин, тривають.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: