Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Відбулося позачергове засідання сесії міської ради

Сьогодні: 20 травня 2024 р.
287

03 квітня 2020 року, з метою запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19, проведено позачергову сесії VІІ скликання міської ради, на якій

прийнято Програму щодо протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на території Дергачівської міської ради  на 2020 рік. Відповідно до заходів даної Програми передбачено кошти у сумі 800 тис.грн. для забезпечення та придбання засобів індивідуального захисту, а також надання субвенції для Комунального некомерційного підприємства «Дергачівська центральна районна лікарня» Дергачівської районної ради та для Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дергачівської районної ради на виконання заходів щодо протидії поширенню корона вірусу COVID-19.

Також, для реалізації вищезазначеної Програми, прийнято рішення «Про  внесення змін до рішення LХVІІ сесії міської ради VІІ скликання від 19 грудня 2019 р. «Про міський бюджет на 2020 рік» (зі змінами).

Відповідно до прийнятого рішення «Про організацію перевезень громадським транспортом у м. Дергачі в умовах карантину» заборонено в одному транспортному засобі та автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, кількості пасажирів, яка одночасно перевищує половини кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу та визначених у реєстраційних документах, за умови перевезення людей у засобах індивідуального захисту, а також дотримання відповідальних санітарних норм та протиепідемічних заходів; з 03.04.2020 року на період карантину скасовано пільговий проїзд всіх категорій мешканців міста Дергачі та доручено керівникам підприємств-перевізників посилити контроль за проведенням дезінфекційних заходів у транспортних засобах громадського користування та приміщеннях, де перебувають пасажири та забезпечити персонал засобами індивідуального захисту.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: