Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Жіночий клуб. Набуті навички та майбутні перспективи

Сьогодні: 05 травня 2024 р.
129

З метою сприяння вирішенню проблеми безробіття та матеріальної залежності жінок на базі Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості у 2019 році розпочав свою роботу жіночий клуб «Відкрий для себе нові горизонти».
Головне завдання клубу - сприяння особистісному зростанню та розвитку психологічних якостей успішної жінки, активна підтримка безробітних жінок шляхом надання необхідних знань та навичок, необхідних для успішного працевлаштування. У минулому році було проведено 10 засідань клубу на різну тематику, піднімалися такі питання:  «Сучасна жінка – керівник», «Лише я керую своїм життям і своїм часом», «Вік не головна перешкода у працевлаштуванні жінок сьогодення», «Жіноче обличчя – нежіночої професії» тощо. До проведення занять у ролі спікерів залучали успішних жінок - представниць різних професій (підприємниці, майстрині різних ремесел лікарі та інші).
Жіночий клуб «Відкрий для себе нові горизонти» - це місце дружнього спілкування й обміну досвідом, а також нових знайомств та цікавих зустрічей. Перспектива цього року  - більше нових тем для дискусій, цікавих ідей, ґрунтовних знань. На вас, шановні жінки, чекатимуть заняття в групах і парами, тематичні дискусії, рольові вправи, тренінги, презентації, майстер-класи під керівництвом народних умільців тощо. Ви розумна та ініціативна жінка, яка прагне розвиватися, вдосконалюватися та стати успішною, але безробітна, тоді служба зайнятості запрошує вас до жіночого клубу «Відкрий для себе нові горизонти», що нещодавно був створений у Дергачівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості. Слідкуйте за новинами на сайті.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: