Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Ліквідація наслідків негоди

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
473

У міському господарстві тривають роботи з ліквідації наслідків підтоплення окремих територій Дергачівської міської ради після рясних дощів, що пройшли на початку місяця.

 

Відповідне рішення прийнято виконавчим комітетом на підставі протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дергачівської міської ради. Заходи включають в себе, як організацію робіт сторонніми організаціями – відновлення асфальтового покриття, ремонт колодязів, встановлення водозбірних конструкцій, так і роботи спільно з мешканцями.

Першим етапом були роботи по відкачуванню води на момент підтоплення з домоволодінь, розкриття доріг, ділянок канав від замулення, де це можливо було зробити технікою. Далі проводилось прочищення пішохідних тротуарів вручну.

Нині роботи організовуються у співпраці з мешканцями. Здійснюється вивіз земляного мулу, твердих побутових відходів від домоволодінь. Розпочато прочищення канав від парості та ТПВ на ділянках загального користування. Разом з тим, міська рада акцентує увагу мешканців, через домоволодіння яких проходять канави водовідведення, про необхідність їх прочищення, відкриття проходів паводкових вод між домоволодіннями, а також відновлення засипаних канав та недопущення будівництва господарських споруд в їх зоні.

Дергачівська міська рада при зверненні господарів домоволодінь, які опинилися у непередбачуваній життєвій ситуації ретельно розглядає кожну проблему і спільно її вирішує.

паводок 1чистка канави

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: