Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

З Днем медичного працівника!

Сьогодні: 27 квітня 2024 р.
525

Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати Вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людини.

В усі часи не було професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, а зараз, коли весь світ опинився перед страшною загрозою, Ви, як солдати, постали на захисті наших життів, попри високий ризик заразитися самим і заразити родини. Саме Ви без жодних сумнівів продовжуєте виконувати свої професійні обов’язки та вести напружену боротьбу з пандемією.

Нехай  Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше.

У Дергачах у галузі охорони здоров’я працює велика кількість фахівців. Сердечно бажаємо усім працівникам КНП «Центральна районна лікарня» Дергачівської районної ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Дергачівської районної ради», амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Замірці, КНП Харківської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло!

З повагою,

в.о. Дергачівського міського голови, секретар ради К.Бондаренко

перший заступник міського голови В.Кисіль

 

медик 2медик 8

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: