Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Робочі будні міської ради

Сьогодні: 18 квітня 2024 р.
898

Відбулася зустріч з мешканцями вул. Харківська та вул. Національного Прапора, на якій обговорено питання майбутнього ремонту дороги частини вул. Харківська та частини вул. Національного Прапора на перехресті двох вулиць. 

Під час спілкування міською радою надана інформація про фінансову спроможність ради у проведенні ремонтів доріг місцевого значення у відповідності до Програми благоустрою територій населених пунктів Дергачівської міської ради на 2020 рік. Детальне обговорення відбулося про організацію заходів, передбачених чинним законодавством України щодо проєктної документації, заходів проведення процедури щодо закупівлі вказаних робіт та, головне, фінансового забезпечення виконання робіт.

Оскільки, на зустрічі були присутні депутати районного та обласного рівнів, висловлено загальне погодження про звернення до депутатів щодо лобіювання ними питання фінансування капітального ремонту дороги з бюджетів різного рівня.

Перший крок від Дергачівської міської ради – це прийняття на черговому засіданні виконавчого комітету ради, у серпні 2020 року, рішення про розроблення проєктно-кошторисної документації та надсилання клопотань до депутатів різного рівня щодо лобіювання отримання фінансування шляхом надходження субвенції до міського бюджету на виконання ремонту дорожнього покриття.

Якщо дійсно, міській раді будуть надані субвенції з районного і обласного бюджетів, депутати різного рівня підтвердять свою спроможність у вирішенні проблем місцевого значення.

Шановні мешканці вул. Харківська та вул. Національного Прапора! З надією, натхненням у спільній співпраці влади і громади розпочинаємо організацію заходів на даному об’єкті благоустрою.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: