Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Дергачівська районна філія ХОЦЗ інформує

Сьогодні: 29 березня 2024 р.
820

Легально оформлені трудові відносини з найманими працівниками дають можливість отримати допомогу по частковому безробіттю в період карантину

 

Заробітну плату в “конвертах”, без перебільшення, можна назвати однією з найбільших на сьогодні перепон в економічному та соціальному розвитку держави. Ні для кого не секрет, що частина заробітку суб’єктами господарювання виплачується нелегально. Біда ж у тому, що й самі наймані працівники погоджуються одержувати  або всю заробітну плату, або її частину неофіційно.

Шановні роботодавці!  закликаємо офіційно оформлятии трудові відносини з найманими працівниками та легально виплачувати заробітну плату в повному обсязі, без використання тіньових схем. Такими діями, ви сприятимете соціальному захисту та гідному пенсійному забезпеченню працюючих у майбутньому!

Будьте уважні наймані працівники! Не дайте себе ошукати! Вимагайте від роботодавця офіційного оформлення трудових відносин та декларування вашої заробітної плати у повному обсязі (не менше мінімального розміру), а також навіть підвищення її рівня, виходячи із кваліфікації та складності виконуваних обов’язків.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: