Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Більше ніж 4,6 млн. гривень отримали роботодавці району

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
163

Карантин став складним періодом як для роботодавців, так і для найманих працівників. Уже третій місяць поспіль фахівці Дергачівської районної філії ХОЦЗ інформують роботодавців району щодо отримання державної допомоги підприємствам, які зупинили або скоротили свою діяльність у зв’язку з карантином, суб’єктам малого та середнього бізнесу, приватним підприємцям, які мають найманих працівників, а з червня місяця, також приватним підприємцям, які працюють одноосібно.

Суб’єктам господарювання, які оперативно сформували пакети необхідних документів, подали їх до служби зайнятості, отримали позитивні рішення, на сьогодні вже перераховані кошти.

Довідково інформуємо, станом на 03.08.2020 року до Дергачівської районної філії ХОЦЗ подано 618 пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю, з них 25 заяв від підприємств. Компенсацію отримують 314 найманих працівників, що втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу. 593 пакети документів від фізичних осіб-підприємців, що працюють без найманих працівників. Усього з початку дії програми роботодавцям та ФОПам Дергачівського району заявлено допомогу на суму більше ніж 4,6 млн. грн.
Прийом документів від роботодавців малого і середнього бізнесу та фізичних осіб-підприємців триває.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: