Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Покладання квітів з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
1031

Сьогодні, 28 жовтня 2020 року біля обеліску загиблим воїнам "Вічний вогонь" відбулося покладання квітів з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників.

У заході взяли участь голова Дергачівської районної державної адміністрації Володимир Усов, депутат Харківської обласної ради Людмила Гасан, перший заступник Дергачівської районної ради Віра Стрілець, Почесний громадянин Дергачівського району та м. Дергачі Костянтин Жидков, а також представники установ та організацій міста.

Минуло вже 76 років з тих героїчних часів, коли наші батьки, діди та прадіди визволили українську землю від нацистських окупантів. У цей день ми згадуємо тих, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над клятим ворогом. Велику жертву приніс народ України: кожна родина на собі відчула, що таке жахи війни, втрати близьких та осель. Наші співвітчизники проявили високу силу духу, справжній патріотизм і героїзм, відданість військовій присязі та обов’язку.

Слава визволителям України!

визволення 28.10 8визволення 28.10 5визволення 28.10 11визволення 28.10 2

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: