Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Інформує Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості

Сьогодні: 20 квітня 2024 р.
237

Легально працевлаштовуйте безробітних - отримуйте компенсації
Актуальним напрямком в роботі центру зайнятості з роботодавцями міста, є компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та компенсація витрат роботодавця на оплату праці внутрішньо переміщеної особи на умовах строкового трудового договору.


Право на компенсацію єдиного соціального внеску має роботодавець, який працевлаштовує на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних, недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці або роботодавець, який є суб'єктом малого підприємництва та працевлаштовує на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності. Законодавством визначено більше 180 пріоритетних видів економічної діяльності у сільському господарстві, переробній промисловості, будівництві, транспорті та інші. Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного.
Роботодавець, який працевлаштував за направленням центру зайнятості безробітну особу з числа ВПО на умовах строкового трудового договору, може звернутись до служби зайнятості для отримання компенсації витрат на оплату заробітної плати з нарахуваннями ЄСВ таких осіб. Компенсація виплачується в розмірі фактичних витрат на оплату праці, але не вище середнього розміру заробітної плати штатного працівника, що склалася у відповідному регіоні за минулий місяць. Період компенсації упродовж року з дня працевлаштування за кожен непарний місяць, сумарно компенсація триває 6 місяців. При цьому строковий трудовий договір має бути укладений не менше ніж на рік.
Запрошуємо зацікавлених роботодавців до співпраці!
За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців Дергачівської районної філії ХОЦЗ за тел.: (05763)2-00-31, 3-10-61, або за адресою: місто Дергачі, вул. 1 Травня, 8А (2-й поверх).

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: