Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

23 лютого відбулася чергова сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Сьогодні: 29 березня 2024 р.
284

В роботі сесії взяли участь 31 депутат.
В ході роботи було розглянуто і прийнято 115 питань порядку денного. На початку засідання міський голова Вячеслав Задоренко привітав депутатів міської ради Олену Ключку, Євгена Без'язичного, Інну П'ятак з Днем народження.


Під час засідання сесії затверджено Програми соціального захисту населення, проведення громадських робіт на території міської ради та охорони навколишнього середовища, забезпечення роботи відділу з питань організації діяльності місцевого ЦНАПу, а також Комплексну програму охорони та захисту територіальної цілісності України. Окрім цього, на сесії прийняті Положення про відділ цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взємодії з правоохоронними органами і Положення про оренду комунального майна Дергачівської міськради. Для ефективної та якісної роботи комунального підприємства громади, депутатським корпусом міської ради була затверджена Програма закупівлі спеціалізованої автотехніки у кількості 10 одиниць для КП «ДЕРГАЧІКОМУНСЕРВІС» на умовах фінансового лізингу.
Депутатами ухвалено рішення щодо укладення договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації проєкту «Турбота про осіб з інвалідністю – запорука соціальної сталості громади». Ця ініціатива реалізується спільно з Малоданилівською та Солоницівською громадами в рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє». Проєкт спрямовано на надання транспортних і соціальних послуг особам обмеженими фізичними можливостями, що знаходяться на обліку в Територіальному центрі соціального обслуговування Дергачівської міської ради «Берегиня».

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: