Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ДЕРГАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Сьогодні: 09 травня 2024 р.
307

В роботі сесії взяли участь 26 депутатів.

На початку засідання Вячеслав Задоренко привітав старосту Слатинського старостинського округу Євгена Івахненка та депутата міської ради Ніну Зєнькову з Днем народження.

Міський голова відзначив Подякою за особистий внесок у розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед дітей та молоді тренера Дмитра Грінченка і спортсменів, які гідно представили громаду на Чемпіонаті Харківської області з боксу – Андрія Андрєєва, Тимофія Грінченка, Єгора Грінченка.

В ході роботи сесії було розглянуто і прийнято 145 питань порядку денного. Затверджено Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки, виконавців робіт із підготовки лотів та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах та складу комісії конкурсного відбору суб’єкта оціночної діяльності для експертної грошової оцінки та підготовки лотів для продажу земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону.

Також прийнято Програму розвитку освіти на 2021-2025 роки, Програму контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території громади на 2021-2022 роки.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: