Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Сьогодні, 8 квітня, міський голова Вячеслав Задоренко ознайомився з роботою підприємства “АВВ-100”

Сьогодні: 28 березня 2024 р.
251

Очільник Дергачівської громади познайомився та поспілкувався з висококваліфікованим персоналом – послідовниками і небайдужими спадкоємцями загальнокорисної справи, започаткованої колись нашими відомими земляками, які зберегли та розвинули виробництво бджільницького обладнання.

З 2009 року за якістю та продуктивністю виробництва "АВВ-100" знаходиться на рівні світових стандартів. Директор підприємства Володимир Руденко провів екскурсію цехами, ознайомив з технологічними процесами виготовлення продукції, яка широко відома у 29 країнах світу.

Відвідали кімнату-музей двох поколінь Ломакіних, де зберігаються артефакти діяльності відомої дергачівської династії, зокрема іменні медалі, одна з яких присвячена 400-річчю відкриття Колумбом Америки, інша - подарована Міністерством сільського господарства і державного майна.

"АВВ-100" – це традиції і досвід, слава і гордість рідного краю. Я побачив живий приклад високих технологій, рівня культури виробництва, ставлення до своїх працівників, які забезпечені всім необхідним – зарплатами, умовами праці. На підприємстві створені робочі місця для 160 мешканців громади. Робочі місця – надходження в бюджет громади – підтримка економіки і розвиток громади. Переконуємо і пояснюємо, якщо бізнес офіційно працює та сплачує податки, то ми йдемо назустріч і допомагаємо, підтримуємо. В результаті прозорої комунікації та підтримки один одного виграють всі – і бізнес, і влада, і жителі громади", - зазначив Вячеслав Задоренко.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: