Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Міський голова Вячеслав Задоренко, депутати міської ради та керівники освітніх закладів громади відвідали Харківську державну зооветеринарну академію

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
165

В.о. ректора Сергій Боровков ознайомив керівництво та освітян громади з матеріально-технічною базою академії: кабінетами, кафедрами, лабораторіями, гуртожитком, спортивним майданчиком.

Також Сергій Борисович проінформував представників Дергачівської громади про ситуацію, яка склалася в освітній сфері, а саме про умови роботи педагогічного колективу навчального закладу, його історичні витоки та становлення академії як державного вищого закладу з багаторівневою системою підготовки кадрів для агропромислового комплексу, за перспективними спеціальностями: «Біотехнологія та біоінженерія», «Водні біоресурси та аквакультура», «Лісове господарство», «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», "Ветеринарна медицина".

Вячеслав Задоренко зауважив на необхідності розвитку Дергачівської юнацької кінно-спортивної школи, реалізації спільних з громадою перспективних проєктів, проведення профорієнтаційної роботи, екскурсій, майстер-класів серед випускників освітніх закладів та розробці напрямів навчання під потребу місцевих роботодавців.

«Академія має потужну навчально-методичну базу. Це, передусім, висококваліфікований педагогічний колектив, міцні традиції та гарні перспективи для розвитку. Тому ми бачимо великі можливості для ефективної співпраці», – зазначив Дергачівський міський голова.

Захід відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог!

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: