Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

21 квітня керівництво міської ради провело виїзний прийом громадян у селищі Слатине

Сьогодні: 27 квітня 2024 р.
232

Перший заступник міського голови Євген Шатохін провів виїзний прийом громадян в Слатинському старостинському окрузі. Зі слатинчанами також спілкувалися секретар міської ради Світлана Кучеренко, керуючий справами виконавчого комітету міськради Таміла Остропілець, староста округу Євген Івахненко.

Під час прийому керівництво громади обговорило з місцевими мешканцями нагальні питання житлово-комунального, екологічного та соціального характеру. Зокрема, мова йшла про ремонт покрівлі багатоквартирних будинків та доцільність створення ОСББ, ремонт дороги і освітлення по вулиці Привокзальній, необхідність облагородження спортивних майданчиків в центрі села та встановлення огорожі навколо них.

Також мешканці наголосили на тому, що їх турбує проблема забруднення місцевого довкілля нечистотами та сміттям, яке залишають їхні односельці.

На всі питання було надано вичерпні відповіді. Євген Шатохін зазначив, що окреслені питання, які знаходяться у компетенції міської ради, взяті на контроль та будуть вирішені в рамках бюджетних програм відповідно до фінансових можливостей Дергачівської громади.

«Проблема з дорогами дуже актуальна, особливо після зими. Обіцяю, що найближчим часом Слатинський старостат отримає в своє розпорядження грейдер для ремонту місцевих доріг», - зауважив перший заступник міського голови.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: