Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Сьогодні: 29 березня 2024 р.
357

Шановні роботодавці!

За рахунок тимчасової зайнятості можна оперативно задовольнити ваші потреби у робочій силі та виконати певні види робіт. Для безробітних громадян такий вид зайнятості може стати джерелом доходу у скрутний з матеріальної точки зору період.

Роботи тимчасового характеру виконуються виключно на створених для цього тимчасових робочих місцях. Роботодавці подають до служби зайнятості інформацію про потребу в робочій силі для укомплектування тимчасових робочих місць, звітність за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Категорії осіб, які залучаються до виконання робіт тимчасового характеру:

- зареєстровані безробітні;

- особи, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості у районах, містах, районах у містах як такі, що шукають роботу;

- працівники, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50% передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва продукції.

Важливо також, що на осіб, які беруть участь у роботах тимчасового характеру, поширюються державні соціальні гарантії, передбачені законодавством про працю та зайнятість населення і загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Тобто, в процесі виконання тимчасових робіт працівник отримує матеріальну допомогу по безробіттю і додатково заробітну платню за виконання робіт на підприємстві.

Фінансування організації робіт тимчасового характеру здійснюється за рахунок коштів роботодавців та інших не заборонених законодавством джерел.

До робіт тимчасового характеру не відносяться роботи, що пов’язані з ризиком для життя, відповідно до Переліку робіт з підвищеною небезпекою, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці від 26 січня 2005р. №15.

Ви роботодавець і хочете знайти працівника на тимчасові роботи? Звертайтесь до Дергачівської районної філії ХОЦЗ за адресою: місто Дергачі, вул. 1 Травня, 8а, 2-й поверх). Довідки за телефоном (05763) 2 00 31.

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: