Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Керівники Дергачівської громади привітали ветеранів з Днем перемоги

Сьогодні: 25 квітня 2024 р.
331

Все далі відходять в історію роки Другої світової війни, все менше серед нас залишається героїв-фронтовиків.

Зараз в Дергачівській громаді проживає лише 18 ветеранів Другої світової, тому зустрічі з ними особливо хвилюючі і незабутні.

Напередодні Дня Перемоги на гостину до учасників бойових дій та інвалідів війни завітали міський голова Вячеслав Задоренко, депутат обласної ради Євген Шатохін, начальник відділу прикордонної служби «Дергачі» Сергій Макаров, депутати міської ради, місцеві старости, очільник міської організації ветеранів України Сергій Остапенко та члени ветеранського активу.

Кожного разу зустрічі з ветеранами проходять як зі старими добрими друзями. Цьогорічна зустріч не стала виключенням. Дружній потиск рук, щире спілкування, подарунки й гостинці, настанови керівникам та домовленість обов’язково зустрітися найближчим часом – так пройшло спілкування керівників громади з ветеранами.

Люди поважного віку, міцного душевного гарту з сумом в очах згадували про страшні воєнні роки, розповідали про свою насичену та нелегку долю і ділилися мудрістю й досвідом, цікавилися життям громади.

«Наші ветерани потребують щоденної уваги та піклування. Важливе значення має людська доброта й повага. Тому ми низько вклоняємось кожному з них та закликаємо всіх мешканців громади шанувати подвиги ветеранів, не забувати та цінувати кожну мить, проведену поруч з ними», – зазначив Вячеслав Задоренко.

Пам'ятаємо тих, хто загинув. Шануємо і цінуємо тих, хто живий.

Дякуємо Вам за Перемогу!

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: