Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Шановні жителі Дергачівщини, закликаємо вас підтримати ініціативу Дергачівської міської ради зі встановлення спеціального майданчика для людей з особливими потребами!

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
544

Оскільки на сьогоднішній день на території Дергачівщини відсутні відкриті спортивні майданчики інклюзивного спрямування, Дергачівська міська рада в рамках всеукраїнського конкурсу «Наша громада» ініціювала проєкт «Інклюзивний простір “Apple Dream”», спрямований на вирішення цієї проблеми.

За планом проєкту передбачається облаштувати інклюзивний майданчик біля будівлі Територіального центру соціального обслуговування "Берегиня" в місті Дергачі. Таким чином, діти та дорослі з особливими потребами будуть забезпечені простором для проведення активного відпочинку, фізичної та соціальної реабілітації, а люди похилого віку отримають більше можливостей для активного й повноцінного життя.

Згідно з умовами конкурсу, у фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів обере експертне журі.

Інтернет-голосування розпочалося 10 травня і триватиме по 31 травня (включно).

Ми просимо усіх небайдужих мешканців Дергачівської, а також Солоницівської, Малоданилівської та інших громад України долучитися до важливої ініціативи та проголосувати за проєкт «Інклюзивний простір “Apple Dream”», перейшовши за посиланням з детальним описом проєкту

http://otg.fakty.com.ua/communities/derhachivska-hromada#

Детальніше про те, як проголосувати за громаду

http://otg.fakty.com.ua/communities

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: