Контакти

62300, м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 79-б

derradadergachi@ukr.net

(05763) 3-01-15

ДЕРГАЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Офіційний веб-сайт Дергачівської міської ради

Персональний кабінет

Сесія ХХVІІІ від 15.08.2017 року

Сьогодні: 26 квітня 2024 р.
226

Голосування з питань 1-11, 17

Голосування з питань 12-16, 18-26 та про голосування блоком за однотипні по суті питання

р.1 Про затвердження порядку денного ХХVІІІ сесії Дергачівської міської ради VІІ скликання.

р.2 Про приєднання до Європейської ініціативи «Угоди мерів» щодо клімату та енергії.

р.3 Про внесення змін до рішення №15 І сесії VІІ скликання Дергачівської міської ради «Про утворення виконавчого комітету Дергачівської міської ради VІІ скликання та затвердження персонального його складу» від 20.11.2015 року.

р.4 Про внесення змін до рішення № 19 І сесії VІІ скликання Дергачівської міської ради «Про затвердження складу житлово – побутової комісії при виконавчому комітеті Дергачівської міської ради VІІ скликання» від 20.11.2015 року.

р.5 Про внесення змін до рішення № 22 І сесії VІІ скликання Дергачівської міської ради «Про затвердження складу комісії з питань поводження безхазяйними відходами на території м. Дергачі при виконавчому комітеті Дергачівської міської ради VІІ скликання» від 20.11.2015 року.

р.6 Про внесення змін до рішення № 5 ХVІІІ сесії Дергачівської міської ради VІІ скликання «Про створення органу приватизації житлового фонду, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Дергачівської міської ради» від 21 грудня 2016 року.

р.7 Про втрату чинності рішення № 56 ХХIV сесії Дергачівської міської ради VI скликання «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Дергачівської міської ради» від 27.04.2012 р.

р.8 Про внесення змін до рішення № 9 XXVI сесії VІI скликання Дергачівської міської ради «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м. Дергачі, в’їзд Агрономічний, 3 Дергачівського району Харківської області гр. Чередниченко Л.В.» від 30.06.2017 р. : уточнення орієнтовної площі земельної ділянки.

р.9 Про скасування рішення № 14 XXIV сесії VII скликання Дергачівської міської ради «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) для ведення особистого селянського господарства в м. Дергачі, вул. Центральна, 18/пров. Леонова, 8 Дергачівського району Харківської області гр. Шевченко Л.В.» від 31 травня 2017 р.

р.10 Про скасування рішення № 29 XXIІ сесії VII скликання Дергачівської міської ради «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки забудованої земельної ділянки комунальної власності для обслуговування будівлі торгівлі в м. Дергачі, площа Привокзальна, 3-А Дергачівського району Харківської області гр. Мацик Л.П.» від 28 квітня 2017 р.

р.11 Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки забудованої земельної ділянки комунальної власності для обслуговування будівлі торгівлі в м. Дергачі, площа Привокзальна, 3-А Дергачівського району Харківської області гр. Мацик Л.П.

р.12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої на території Дергачівської міської ради м. Дергачі, пров. Семафорний, 47 Дергачівського району Харківської області, та передачу її у власність гр. Стешенку І.Г.

р.13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої на території Дергачівської міської ради м. Дергачі, тупик 1 Травня, 3 Дергачівського району Харківської області, та передачу її у власність гр. Цяцька В.І.

р.14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої на території Дергачівської міської ради м. Дергачі, вул. Садова, 73 Дергачівського району Харківської області, та передачу її у власність гр. Савченко О.В.

р.15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Дергачівської міської ради, м. Дергачі, пров. Шкільний, 36 Дергачівського району Харківської області та передачу її у власність гр. Ткаченку О.М.

р.16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої на території Дергачівської міської ради м. Дергачі, вул. Золочівський шлях, 22-А Дергачівського району Харківської області, та передачу її у власність гр. Вавілову Д.А.

р.17 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Дергачі, вул. Центральна, 18/пров. Леонова, 8 Дергачівського району Харківської області гр. Цюпки О.М.

р.18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва на території Дергачівської міської ради, м. Дергачі, вул. Світлофорна, 5 Дергачівського району Харківської області та передачу її у власність гр. Чіхічену Я.В.

р.19 Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для обслуговування Дергачівського дошкільного навчального закладу (ясла – садок) № 1 «Калинка» комбінованого типу Дергачівської міської ради в м. Дергачі, вул. 1 Травня, 27 Дергачівського району Харківської області.

р.20 Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для обслуговування Дергачівського дошкільного навчального закладу (ясла – садок) № 2 «Лелеченька» комбінованого типу Дергачівської міської ради в м. Дергачі, вул. Садова, 8 Дергачівського району Харківської області.

р.21 Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для обслуговування Дергачівського дошкільного навчального закладу (ясла – садок) № 3 «Сонечко» комбінованого типу Дергачівської міської ради в м. Дергачі, пров. Заводський, 1 Дергачівського району Харківської області.

р.22 Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для обслуговування Дергачівського навчально – виховного комплексу № 1 Дергачівської міської ради в м. Дергачі, вул. Центральна, 1-А Дергачівського району Харківської області.

р.23 Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, на яких розташований міський стадіон в м. Дергачі, вул. Сумський шлях 106 Дергачівського району Харківської області.

р.24 Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Дергачі та сіл Дергачівської міської ради на 2017 рік, затвердженої рішенням № 21 ХІХ сесії Дергачівської міської ради VІІ скликання від 31 січня 2017 року.

р.25 Про внесення змін до рішення ХVІІІ сесії міської ради VІІ скликання від 21 грудня 2016р. «Про міський бюджет на 2017 рік» (зі змінами)

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

р.26 Про надання матеріальної допомоги громадянам - мешканцям міста Дергачі на лікування.

р.27 Про надання матеріальної допомоги громадянам – мешканцям міста Дергачі, учасникам антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей на вирішення соціально-побутових питань.

р.28 Про надання матеріальної допомоги громадянам - мешканцям міста Дергачі на поховання рідних.

Протокол № 28ХХVІІІ сесії Дергачівської міської радиVІІ скликання

Протокол № 9/8спільного засідання комісії з питань аграрної політики, будівництва,житлово-комунального господарства та екології та комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, розвитку підприємницької діяльності, побутового обслуговування населення, торгівлі

Протокол № 9засідання комісії з політико-правових питань, депутатської діяльності та місцевого самоврядування

Протокол № 10/17спільного засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров’я, соціального захисту населення, забезпечення громадського порядку та постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів

Протокол № 30засідання Ради голів постійних комісій

РОЗПОРЯДЖЕННЯПро скликання ХХVІІІ сесії Дергачівської міської ради VІІ скликання від30 червня 2017 року № 85

Поділитися в соціальних мережах

№ 201

Останній номер газети
«Рідне місто»

Посилання на державні ресурси: